بازدید معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی از واحد مازندران
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران محمدرضا پورعابدی، معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی عصر دیروز نهم دی ماه به همراه مدیران کل حوزه معاونت پژوهشی طی نشستی در جمع رئیس و مدیران جهاد دانشگاهی مازندران که در ساختمان ستادی این واحد، برگزار شد، طرحهای پژوهشی، برنامهها و فعالیتهای واحد مازندران را مورد بحث و بررسی قرار داد و در ادامه رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، گزارشی از عملکرد این واحد ارائه کرد.
پورعابدی معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی در این جلسه با اشاره به فعالیتهای جهاد دانشگاهی مازندران و با بیان اینکه مازندران از ظرفیتهای بسیار خوبی برخوردار است و جهاد دانشگاهی این استان میتواند از این ظرفیتها بهره بگیرد، تصریح کرد: قطعا با برنامهریزی مناسب میتوان به اهداف ترسیم شده دست یافت هرچند نباید اهداف بسیار طولانی و غیرممکن باشد.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی با تاکید بر اینکه اگر بر روی برنامههای شدنی در جهاد دانشگاهی تمرکز کنید، قطعا موفق خواهید شد، اظهار کرد: به دلیل شرایط مالی و بودجهای کشور، جهاد دانشگاهی تنها از20 درصد بودجه دولتی استفاده میکند و نزدیک به 80 درصد آوردههای مالی، داخلی است.
پورعابدی همچنین در حاشیه بازدید از پروژه های در دست اجرای جهاد دانشگاهی، به اقتصادی کردن این پژوهشها تاکید و اظهار کرد: فعالیتهای پژوهشی بسیار مناسبی در حال انجام است که باید به سمت اقتصادی شدن حرکت کند.
وی افزود: حضور سرمایهگذار در اجرای طرحهای جهاد دانشگاهی مازندران، علاوه بر به همراه داشتن آوردههای مالی، موجب رونق آن طرح نیز میشود و نیاز است این واحد، در مسیر شناسایی سرمایهگذاران مشتاق بخشهای مختلف مانند گردشگری اقدام کند.
معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی با تاکید بر اینکه برخی از پروژههای جهاد دانشگاهی مازندران پیچیده و اجرای آن دشوار است، گفت: این پروژهها میتواند به عنوان یک طرح پژوهشی در سطح کشور نیز معرفی شود.
بر اساس این گزارش، واحد عبدالهیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران نیز در این دیدار ضمن خیر مقدم به معاون پژوهش و فناوری جهاد دانشگاهی و هیئت همراه، گزارشی از عملکرد یکساله این واحد ارائه کرد.
وی تصریح کرد: در یکسال گذشته ارتباطات موثری با استانداری، مدیران کل و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برقرار شد و جهاد دانشگاهی مازندران با عضویت در اتاق فکر توسعه و تعالی استان نقش خود را در راستای رسالت این نهاد در توسعه استان ایفا میکند.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران در ابتدا به ارائه فرصتها و ظرفیتهای جهاد دانشگاهی این استان اشاره و تصریح کرد: برای حضور پررنگ جهاد دانشگاهی مازندران در عرصههای پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و گردشگری نیازمند تامین حداقلیها هستیم.
عبدالهیان در ادامه نداشتن ساختمان ملکی برای ستاد و شش مرکز آموزش، کاهش ورودی دانشجو در دانشگاه علمی و کاربردی، نبود منبع تامین آب در زمینهای چپکرود و عدم تامین مالی برای طرحهای آغاز شده را از چالشهای پیش روی این واحد عنوان کرد.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران بازدید از کارخانه تولید خمیر کاغذ، سایت گردشگری مزرعه چپکرود جویبار، سایت نیمه صنعتی تولید جلبک و ساختمان مرکز علمی کاربردی بابل از دیگر برنامههای سفر معاون جهاد دانشگاهی کشور بود.
انتهای پیام
نظر شما :