رئیس کارگروه مدیریت دانش اتاق فکر توسعه و تعالی:

جایگاه اتاق فکر در مازندران باید نهادینه شود

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۷ کد : ۳۶۵۴ عمومی جهاد خبر تصویری
تعداد بازدید:۶۳۸
رئیس کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران گفت: جایگاه اتاق فکر در مازندران باید نهادینه شود.
جایگاه اتاق فکر در مازندران باید نهادینه شود

 

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، واحد عبدالهیان هفتمین نشست کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران با اشاره به اینکه دو موضوع ارائه گزارش عملکرد دو کمیته تسهیلگران توسعه شهرستانی و نخبگان و سرآمدان غیرمقیم و همچنین نحوه ادامه کار کارگروه و هم اندیشی درباره ضرورت نهادینه شدن اتاق فکر در این جلسه بررسی می شود، گفت: در دو کمیته تسهیلگران توسعه و نخبگان و سرآمدان غیرمقیم اقدام های مناسبی صورت گرفته است. 

وی تصریح کرد: در کمیته تسهیلگران توسعه شهرستانی نخستین جلسه رسمی در شورای اداری شهرستان سیمرغ برگزار شد و این امر به ترتیب در دیگر شهرستان‌ها نیز آغاز می شود. 

رئیس کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران افزود: در کمیته نخبگان و سرآمدان غیرمقیم نیز با وجود مشقت فراوان، نظر 30 نخبه و سرآمد غیرمقیم مازندران دارای سابقه علمی و اجرایی جمع‌آوری و بر اساس مدل‌های مختلف تحلیل شد. 

عبدالهیان در ادامه با تاکید بر ضرورت نهاد سازی در فرآیند توسعه و با اشاره به اینکه باید به دنبال نهادینه کردن جایگاه اتاق فکر در مازندران باشیم، تصریح کرد:  نباید وجود چنین نهادی را به حضور و یا عدم حضور یک فرد گره زد، بلکه این اتاق فکر باید به جریانی تبدیل شود که افراد دغدغه‌مند با توجه به اهداف متعالی توسعه وارد آن شوند. 

*جمع آوری نظرات 30 نخبه مازندرانی در خصوص مسائل توسعه ای استان

زینب تقوی عضو کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه مازندران نیز در این جلسه با تشریح عملکرد کمیته نخبگان و سرآمدان غیرمقیم مازندرانی، اظهار کرد: این کمیته در سه بخش به بررسی دیدگاه شهروندان مازندرانی به مقوله توسعه، نخبگان و سرآمدان محلی و نخبگان و سرآمدان غیر مقیم مازندرانی پرداخته است. 

وی با اشاره به اینکه در بخش بررسی دیدگاه شهروندان مازندرانی با توجه به برخی مسائل، تنها تا تدوین پرسشنامه پیش رفتیم و بررسی نظر مردم باقیماند، گفت: در بخش جمع‌آوری نظر نخبگان و سرآمدان غیرمقیم، از 30 نخبه در بخش های علمی، خبرگان اجرایی و فعالان مدنی که به صورت خودجوش فعالیت دارند در خصوص مسائل توسعه‌ای استان مصاحبه به عمل آمد. 

عضو کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران با بیان اینکه بر اساس مدل SWOT   این موضوع را بررسی کردیم، اظهار کرد: فرصت و تهدید، نقاط قوت و ضعف را در حوزه‌های جمعیتی، جغرافیایی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، بهداشتی و درمانی، انرژی، سیاسی امنیتی و راه بررسی کرده و تحلیل آن را در اختیار مدیریت کارگروه قرار دادیم. 

*تصمیم‌گیری در اتاق درب بسته مشکلی از مردم برطرف نمی کند

مسعود فرجاد مسئول کمیته تسهیلگران توسعه شهرستانی کارگروه مدیریت دانش اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه اصل اساسی موضوع توسعه، مردم هستند، تصریح کرد: مشارکت در تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری، اجرا و بهره‌برداری از آن باید به وسیله مردم باشد تا به نتیجه برسد.

وی با تاکید بر اینکه تصمیم‌گیری در اتاق درب بسته نتوانست مشکلی از مردم را برطرف کند، گفت: در این راستا نشست هم‌اندیشی توسعه با حضور فعالان مدنی و تشکل‌ها برگزار و کمیته تسهیلگران توسعه شهرستانی در سیمرغ آغاز به کار کرد. 

*بستر توسعه در مازندران آماده نیست

سیداکبر ساداتی محقق و نویسنده بیش از 40 کتاب، نیز در این جلسه با اشاره به اینکه توسعه به دانش، تفکر و یافته‌ها بستگی دارد، اظهار کرد: زمانی که بستر برای توسعه فراهم نیست نباید علم را تخریب کرد. 

وی با اشاره به اینکه به دلیل عدم آشنایی با سیستم‌های مختلف، نظریه های متفاوتی ارائه می شود که مشکل‌آفرین است، گفت: مازندران برای توسعه فرصت های فراوانی دارد اما بستر آن آماده نیست و اندیشمندان حاضر در اتاق فکر باید بستر توسعه را آماده کنند. 

به گزارش ایسنا مازندران، اعضا در این جلسه بر نحوه ادامه کار کارگروه و هم اندیشی درباره ضرورت نهادینه شدن اتاق فکر به اظهار نظر پرداختند و تمامی اعضا معتقد به تقویت اتاق فکر و توجه ویژه به آن شدند.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، هفتمین نشست کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران با حضور واحد عبدالهیان رئیس کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه و تعالی و رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، سیده زینب تقوی، محسن غلامی، مسعود فرجاد، محمدکاظم حمزه‌پور و سیداحمد حسینی به عنوان اعضای این کارگروه و سیداکبر ساداتی مدرس و محقق دانشگاهی در محل جهاد دانشگاهی این استان برگزار شد. 

انتهای پیام
 
 

 


نظر شما :