تقابل قوانین در اجرای طرح مشاغل خانگی مرتفع شود

۰۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۹:۵۰ کد : ۹۸۶۰ عمومی جهاد خبر تصویری
تعداد بازدید:۳۶۲
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: باید قوانین دستگاه‌ها را در فرایند اجرای طرح مشاغل بررسی کنیم تا تقابلی در مسیر اجرا ایجاد نشود.
تقابل قوانین در اجرای طرح مشاغل خانگی مرتفع شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، کامران اصغری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، امروز دوم مردادماه در نشست الگوی نوین توسعه مشاغل  که با حضور  عبدالهیان، رئیس جهاد دانشگاهی مازندران و مجیدی معاون امور بانوان استانداری مازندران در جهاد دانشگاهی استان برگزار شد، گفت: در گدشته حوزه‌های مختلف متقاضی داشتیم اما آنچه الان مد نظر سیاست دولت در وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در همکاری با جهاد دانشگاهی مطرح شده است، توانمند سازی متقاضیان است و قرار  شد الگوی جدید مشاغل خانگی را طوری تبیین کنیم که مشکلات اشتغال‌زایی قبل را نداشته باشد.
وی با بیان اینکه، طرح مشاغل خانگی، تسهیلات محور نیست، افزود: تسهیلات اگر نیاز باشد به عنوان اهرم کمکی  و تشویقی است و اصل موضوع پرداخت تسهیلات نیست.
اصغری اظهار کرد: در سال گذشته 28 میلیارد تومان در مشاغل خانگی منابع داشتیم اما امسال یک چهارم این مبلغ را داریم.
وی ادامه داد: جمع نظرشان این است که در این طرح چطور می‌توانیم فرایند را آسان‌سازی کنیم و تسهیل‌گری داشته باشیم تا بتوانیم بهتر و راحت تر نتیجه بگیریم و بهره‌وری موضوع را بالاتر ببریم.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه بسیاری از افراد گیاهان دارویی را جمع‌آوری و بسته‌بندی می‌کنند، بیان کرد: باید ظرفیت مناسب و ایده‌های مهم را در استان پیاده کنیم.
وی با بیان اینکه، نداشتن بازار فروش یکی از موانع در تسهیل‌گری و پشتیبانی است، افزود: کسی که تولید می‌کند نباید الزاما فروشنده باشد و باید مسائل را جزء به جزء حل کنیم.
اصغری بیان کرد: گاهی اتفاق افتاده که در اجرای طرحی به خاطر نبود استاندارهای بهداشتی آن طرح تعطیل می‌شود و باید در داشتن و نداشتن مجوز در مشاغل خانگی، همچون؛ پرورش مرغ بومی، ماست‌بندی و... اظهار نظر صریح داشته باشیم.
وی افزود: با توجه به فعالیت دست‌اندرکاران و اشراف آنان بر مزایا و معایب طرح مشاغل، لازم است دستگاه‌های اجرایی نظرات‌ و پیشنهادات خود را در اجرای طرح مشاغل خانگی ارائه کنند.
اصغری گفت: باید مصوبه‌ای داشته باشیم که از دستگاه‌ها بخواهیم که موانع فعالیت مشاغل خانگی را بنویسند تا بتوانیم این موانع قانونی را بازنگری یا حذف کنیم.
وی با بیان اینکه، باید بستر و ساختار برای اجرای مشاغل خانگی فراهم شود، افزود: مشاغل خانگی برای افزایش درآمد است اگر قرار است کارگاه بزرگ و شرکت باشد برنامه آن متفاوت است و نباید برای یک شغل خانگی استانداردهای یک شرکت را درنظر داشت.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: باید قوانین دستگاه‌ها را در فرایند اجرای طرح مشاغل بررسی کنیم تا تقابلی در مسیر اجرا ایجاد نشود.
وی افزود: اگر به طرح مشاغل خانگی برش شهرستانی دهیم اقدام خوبی است اما باید اولویت‌بندی مشاغل سرلوحه کارمان قرار دهیم.
اصغری ادامه داد: در اولین کارگروه اشتغال مصوب خواهیم کرد چه دستگاه‌ها و افراد حقیقی و حقوقی باید در کنارمان قرار گیرند تا این مسیر را باز و بستر را مهیا کنیم.
 


نظر شما :