نخستین دوره آموزش «کفش چرم دست دوز» در جهاد دانشگاهی ساری برگزار می‌شود

۰۱ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۱ کد : ۷۳۶۷۴ آموزشی خبر تصویری
تعداد بازدید:۹۹
مدیر مرکز آموزش جهاد دانشگاهی ساری گفت: نخستین دوره آموزش کفش چرم دست دوز در جهاد دانشگاهی ساری برگزار می‌شود.
نخستین دوره آموزش «کفش چرم دست دوز» در جهاد دانشگاهی ساری برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، مریم چاهوشی با بیان اینکه چرم دوزی، یکی از هنرهایی است که سال‌هاست در سراسر جهان وجود دارد و طرفداران زیادی نیز دارد، اظهار کرد: در واقع در این حرفه، هنرمندان محبوب و موفقی وجود دارند، که با آموزش به‌روز اشتغال پایدار را برای سنین مختلف ایجاد کرده و این هنر دستی اشتغال خرد و خانگی را برای بانوان خانه‌دار فراهم کرده است.
وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی در حمایت از اشتغال خرد و خانگی هنرجویان را برای دریافت تسهیلات اشتغال زایی به بانک‌های عامل معرفی می‌کند، افزود: در سال جاری اولین دوره آموزش ساخت کفش چرم دست دوز توسط مدرسین جهاد دانشگاهی برگزار شده است.
مدیر مرکز جهاد دانشگاهی واحد ساری یادآور شد: هنر چرم دوزی در مازندران مورد استقبال علاقمندان به این رشته قرار گرفته است که در این زمینه تاکنون سه دوره آموزش چرم دوزی ساخت کیف و مصنوعات چرمی برگزار شده است.
ایران در زمینه فرهنگ و هنر، همیشه از دیگر کشور‌ها پیشی داشته و جزو اولین نفرها بوده است. ایرانی‌ها در زمینه تولید چرم و چرم دوزی، پیشینه‌ای ۳ هزار ساله دارند و از قدیمی‌ترین و اولین تولید‌ کننده‌های چرم در جهان هستند.
نشانه‌ها و آثاری که به جای مانده است، نشان‌دهنده این است که، ایرانیان از دوران قبل از میلاد و حدود 1500 سال قبل از میلاد، از پوست و در واقع همان چرم حیوانات استفاده می‌کردند و برای خود، لباس، ابزار‌ها و کفش درست می‌کردند. البته چرم برای آن‌ها استفاده‌ی مهم‌تری در زمینه تولید و ساخت لباس و همچنین زره برای جنگ‌هایشان داشت.
چاهوشی با ذکر این نکته که چرم نقش مهمی در تهیه پوشاک، سرپناه، کفش و صندلی در طول تاریخ داشته است، خاطرنشان کرد: اگرچه این ماده به یک ماده لوکس تبدیل شده است، اما ماهیت ذاتی خواص آن است؛ که مردم را در طول اعصار به سمت آن کشانده است.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی به عنوان نهاد مولود انقلاب در طول چهار دهه اخیر اقدامات اثرگذار در بخش‌های مختلف فرهنگی، پژوهشی، کار آفرینی و غیره داشته است، تصریح کرد: این نهاد در حوزه آموزش مهارتی اقدامات اثرگذاری داشته که با اعطای گواهینامه معتبر قابل ترجمه هنرجویان زیادی را به سمت خود جلب کرده است.
مدیر مرکز جهاد دانشگاهی ساری گفت: علاقمندان می‌توانند برای فراگیری آموزش‌های مختلف مهارتی به ساری، بلوار امیر مازندرانی روبه روی بیمارستان امام خمینی مراجعه و یا با تلفن 01133353382 تماس حاصل نمایند.
 

کلیدواژه‌ها: چرم دوزی جهاد دانشگاهی آموزش اشتغال


نظر شما :