با معرفی نفرات برتر؛

سومین دوره مسابقات کتاب سه دقیقه‌ای به کار خود پایان داد

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۲ کد : ۵۷۳۵۲ تاپ خبر خبر تصویری
تعداد بازدید:۱۰۳
سومین دوره مسابقات کتاب سه دقیقه‌ای با همکاری معاونت‌های فرهنگی و اجتماعی جهاد دانشگاهی و دانشگاه مازندران در پردیس این دانشگاه برگزار شد.
سومین دوره مسابقات کتاب سه دقیقه‌ای به کار خود پایان داد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، سیده‌زینب تقوی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران،  امروز 30 اردیبهشت ماه در آیین اختتامیه کتاب ۳ دقیقه‌ای که در دانشگاه مازندران برگزار شد، اظهار کرد: در سومین دوره برگزاری مسابقات کتاب سه دقیقه‌ای در استان مازندران که با همکاری معاونت‌های فرهنگی و اجتماعی جهاد دانشگاهی و دانشگاه مازندران در پردیس بابلسر برگزار شد،  ۲۵ نفر از دانشجویان دانشگاه‌های مختلف کشور  حضور یافتند.

وی افزود: موضوع تخصصی این دوره «مدیریت با رویکرد الگوهای بومی» و محور دیگر نیز «موضوعات عمومی» است که هر کتابی را می‌تواند شامل شود.

عضو هیات علمی در جهاد دانشگاهی مازندران با بیان اینکه در این مسابقات دانشجویان باید هر کتابی که مطالعه کردند یا در دست اقدام دارند را در ۳ دقیقه معرفی کنند، تصریح کرد: معرفی کتاب می‌تواند شامل محتوای کتاب، نقد کتاب، تحلیلی راجع‌به نویسنده و یا برشی از کتاب باشد.

تقوی با اشاره به اینکه در این مسابقه سه داور به دانشجویان امتیاز می‌دهند، اظهار کرد: کسانی که برگزیده شدند، به مرحله کشوری راه پیدا می‌کنند.

وی ادامه داد: آن چیزی که در ارائه دانشجویان حائز اهمیت است، علاوه بر اینکه فرد باید توانایی خلاصه کردن و چکیده کردن مطلب را داشته باشد، باید به زبان بدن، نحوه سخنرانی و شیوه ارائه توجه داشته باشد، زیرا این موضوعات محورهایی است که داورها به آن امتیاز می‌دهند و بخاطر همین مساله قبل از این مسابقه، کلاسی برای شرکت‌کننده‌ها برگزار شده تا فنون سخنوری به آن‌ها آموزش داده شود.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی مازندران یادآور شد: با توجه به اینکه در برهه کنونی استقبال از کتاب کم است و این یار مهربان دوران کودکی با حضور فضای مجازی کمرنگ شده، برگزاری چنین مسابقاتی می‌تواند جرقه‌ای باشد برای اینکه دوباره کتاب بخوانیم و در ترویج ارتقای فرهنگ مطالعه در کشور سهیم باشیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به اینکه این مسابقات به ما یاد می‌دهد که چگونه صحبت و مطلبی را خلاصه کنیم، افزود: در این مسابقات روش‌های بازاریابی و استفاده از زبان بدن را یاد خواهیم گرفت.

وی با اشاره به اینکه  بیشترین دانشجویانی که شرکت کردند، به‌ترتیب در مقطع دکترا، کارشناسی ارشد و کارشناسی بودند، افزود: کتاب باعث افزایش تمرکز، باز شدن دریچه‌های نوع نگاه به دنیا و ایجاد تفکر نقاد در جامعه می‌شود.

عضو هیات علمی دانشگاه، افزود: یکی از فایده‌های کتاب این است که توانایی نوشتاری ما را افزایش می‌دهد؛ کسی که کتاب زیاد می‌خواند، کسی است که می‌تواند خوب بنویسد، زیرا کتاب دایره واژگان را افزایش می‌دهد؛ بنابراین کسانی که کتاب می‌خوانند از مهارت‌های ارتباطی بیشتری برخوردار هستند.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران با بیان اینکه، کتاب می‌تواند تفریح خوب برای اوقات فراغت ما است، افزود: کتاب‌ها می‌توانند از فیلم‌ها هم بهتر باشند زیرا بسیاری از فیلم‌ها برگرفته از متن کتاب بودند اما هیچوقت آن فیلم نمی‌تواند به اندازه کتاب در تصویرسازی ذهنی موفق عمل کند؛ بنابراین کتاب خواندن خلاقیت ما را افزایش می‌دهد، زیرا کتاب خواندن تصویرسازی ذهنی ما را ارتقا می‌بخشد.

وی با اشاره به اینکه از اثرات مثبت کتاب به آشنایی با فرهنگ‌های دیگر و اجتماعی‌تر شدن فرد، است، افزود: کتاب‌هایی با عناوین «اثر مرکب»، «گاوگم»، «چه‌ باید کرد»، «رهبری و یادگیری معلمان»، «دودمان»، «برنامه‌ریزی شهری و مدیریت بحران آینده شهرها» و «شهر دیجیتال» از جمله عناوین برتر ارائه شده توسط دانشجویان در این مسابقات بود.

در پایان به‌ترتیب مریم رضایی با رتبه اول، فاطمه نصیری با رتبه دوم و رویا باباتبار با رتبه سوم حائز عناوین برتر دور سوم مسابقات کتاب‌خوانی ۳ دقیقه‌ای شدند.

گفتنی است، نفر اول و دوم مسابقات استانی به مسابقات کشوری راه پیدا خواهند کرد.


نظر شما :