فرماندار آمل مطرح کرد؛
نقش جشنواره و فنبازار پوشاک در بازارسازی
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، سید عباس حسینی فرماندار ویژه آمل، امروز 25 اردیبهشت ماه در نشست هماهنگی جهت برگزاری جشنواره و فنبازار پوشاک مشاغل که با حضور سرپرست جهاد دانشگاهی و مدیران شهرستانی آمل در این فرمانداری، برگزار شد، گفت: برگزاری جشنواره و فنبازار پوشاک مشاغل، نقش بازارسازی خوبی برای تولیدکنندگان پوشاک استان دارد.
حسینی با اشاره به لزوم برنامهریزی دقیق برای اجرای برنامههای جنبی و نشستهای تخصصی در این رویداد، تصریح کرد: تلاش میکنیم برای برگزاری باشکوه این رویداد همکاری لازم صورت گیرد.
وی از ظرفیت مغفول این شهرستان در زمینه پوشاک خبر داد و افزود: در حال حاضر چند شرکت در حوزه پوشاک در این شهرستان وجود دارد که غیر فعال است.
فرماندار ویژه آمل با بیان اینکه نگاه کلان در صنعت پوشاک به عنوان یک صنعت با ارزش افزوده بالا نیست، اظهار کرد: ما از مجموعه فاخر جهاد دانشگاهی انتظار داریم این فضای رها شده حوزه پوشاک را مورد توجه ویژه قرار دهد تا شاهد رونق کسب و کار فعالین این حوزه در شهرستان و استان باشیم.
وی با اشاره به لزوم برگزاری جشنواره پوشاک مشاغل با بهترین کیفیت، افزود: تدابیری اندیشیده شود تا برخی تولیدکنندگان حوزه عفاف حجاب که خدمات رایگان دوخت چادر دارند، مشارکت داشته باشند.
در این نشست محمدرضا یوسفی مهر، سرپرست جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: جشنواره فن بازار پوشاک مشاغل، اولین بار است که در استان برگزار میشود و این جشنواره در حقیقت حلقه مفقوده بین تولیدکننده و مصرفکننده است و میتواند کمک شایانی به رونق حوزه پوشاک مشاغل کند.
جشنواره و فنبازار پوشاک گامی در پایدارسازی مشاغل
وی افزود: جهاد دانشگاهی در چهارمین کارگروه سرمایه گذاری و اقتصادی استان، مصوبه ایجاد مرکز پایدار سازی مشاغل خرد خانگی را دریافت کرد که با فعال شدن این مرکز، اولین رویداد جشنواره و فنبازار پوشاک(پوشاک اجتماع بانوان) سال گذشته برگزار شد و این رویداد اقدامی در راستای اهداف این مرکز است.
یوسفی مهر، با بیان اینکه جهاد دانشگاهی مازندران از جمله استانهایی است که مطالعه در زمینه چرخه زنجیره ارزش پوشاک مازندران را در دستور کار خود قرار داده است، اظهار کرد: با اعتمادی که استانداری و اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی به جهاد دانشگاهی داشتند اکنون جامع ترین بانک اطلاعاتی از طراحان و خیاطان و تولیدکنندگان پوشاک استان را در اختیار داریم.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم به صنعت پوشاک کمک کنیم ابتدا باید به بازار های تخصصی مانند پوشاک مشاغل وارد شویم و با دریافت سفارش انبوه چرخه زنجیره ارزش پوشاک را تقویت کنیم.
در این نشست دکتر رمضان مهدیزاده دبیر برگزاری جشنواره و فن بازار پوشاک مشاغل، درباره نحوه برگزاری، و نقشآفرینی دستگاههای مربوطه در اجرا و جذب مخاطبان و نقش شهرداری در اطلاعرسانی محیطی مطالبی بیان کرد.
گفتنی است در این نشست برگزاری جشنواره به روزهای دهم تا دوازدهم خردادماه 1402 در شهر آمل، توافق شد.
نظر شما :