مدیر تجاری سازی فناوری و اشتغال جهاددانشگاهی مازندران مطرح کرد

تعامل جهاددانشگاهی و فنی و حرفه‌ای برای ارتقای مهارت آموزشی و ایجاد اشتغال پایدار

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰ کد : ۵۶۹۰۰ تاپ خبر عمومی جهاد
تعداد بازدید:۸۹
مدیر اشتغال جهاددانشگاهی مازندران، با تاکید بر اینکه مصوبات کارگروه اشتغال پیرامون مشارکت محوری است و براساس همین موضوعات حرکت می‌کند، گفت: تعامل دو دستگاه جهاد دانشگاهی و فنی و حرفه ‌ای قطعا به تکمیل رشته‌های اموزشی و اشتغال پایدار کمک شایانی خواهد کرد.
تعامل جهاددانشگاهی و فنی و حرفه‌ای برای ارتقای مهارت آموزشی و ایجاد اشتغال پایدار

دکتر رمضان مهدی‌زاده در جریان بازدید مدیرکل فنی و حرفه ای مازندران از دبیرخانه اشتغال جهاد دانشگاهی با بیان اینکه براساس مصوبه کارگروه مشاغل خانگی کشور دارندگان گواهی مهارت جهاد دانشگاهی امکان دریافت تسهیلات بانکی  را دارند، خاطرنشان کرد: در صورت همکاری جهاددانشگاهی و فنی و حرفه ای در حوزه مهارت آموزی و اعطای تسهیلات توسط بانک‌ها به کارآموزان اقدامی مهم در ایجاد اشتغال خواهد بود.
وی افزود: تعامل دو دستگاه جهاد دانشگاهی و فنی حرفه ای در تعلیم رشته های پرکاربرد، تامین اشتغال و خدمات رسانی به مردم موثر است.
این مسئول با اشاره به جزئیات طرح ملی توسعه مشاغل خانگی وزارت کار که توسط جهاد دانشگاهی در حال اجرا است، گفت: برای ایجاد مرکز پایدار سازی مشاغل خرد و خانگی استان  ۸ مصوبه در چهارمین کارگروه اشتغال سال ۱۴۰۱ استان صادر شد و اعتباری نیز در این خصوص تخصیص یافت.
مدیر تجاری سازی فناوری جهاد دانشگاهی مازندران، یادآور شد: در راستای پایدارسازی مشاغل خرد و خانگی در مازندران ابتکارعملی به خرج داده شد و طی ان نمایشگاه هایی با حضور تولید کنندکان و صنایع مرتبط جهت ایجاد بازار فروش در حال برپایی است.
این مسئول افزود: طبق قانون (ماده های ۱۱ مشاغل خانگی و ماده ۱۶بهبود محیط کسب و کار) برای ایجاد بازارچه مشاغل خرد و خانگی، شهرداری‌ها موظفند برای فروش محصولات همکاری کنند، اما تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفت.
مهدی زاده ادامه داد: در راستای سازوکار اجرایی مشاغل خرد و خانگی ، ۱۴۹ مکان بازار شناسایی شد و تاکنون ۱۵ شهرستان در این زمینه همکاری کردند.
وی از برپایی جشنواره پوشاک به صورت  نمایشگاهی در آمل که به صورت اختصاصی انجام می‌شود خبرداد و گفت: در نمایشگاه پوشاک مشاغل تنها تولیدکنندگانی که لباس کار تولید می‌کنند از آنها دعوت کردیم و با توجه به اینکه بیشترین تسهیلات مشاغل خانگی نیز به حوزه پوشاک پرداخت شد تا  امکاناتی از جمله چرخ و تجهیزات تهیه کنند، اما بازار فروش ندارند، از این ظرفیت استفاده کنند.
مهدی زاده افزود: نکته مهم در بحث پوشاک بازار سازی است که در این راستا از شرکت‌ها و بخش خصوصی در نمایشگاه آمل دعوت شد تا در نمایشگاه حضور پیدا کنند؛ همچنین در این راستا فنی و حرفه ای نیز می تواند در این زمینه با جهاددانشگاهی همکاری کند.

کلیدواژه‌ها: دکتر رمضان مهدی زاده طرح توسعه اشتغال خانگی فنی و حرفه ای مازندران مهارت افزایی اشتغال پایدار


نظر شما :