شناسایی ۱۴۹ مکان بازار در مازندران

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۳ کد : ۵۶۷۴۴ تاپ خبر عمومی جهاد خبر تصویری
تعداد بازدید:۸۳
مدیر تجاری سازی و اشتغال جهاد دانشگاهی مازندران، از شناسایی ۱۴۹ مکان بازار در ۱۵ شهرستان استان خبر داد.
شناسایی ۱۴۹ مکان بازار در مازندران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، دکتر رمضان مهدیزاده مدیر تجاری سازی و اشتغال جهاد دانشگاهی مازندران در جلسه مصوبات کارگروه اشتغال استانداری که به دبیری اداره کل تعاون، کار  و رفاه اجتماعی در این اداره کل برگزار شد، گفت:  پیگیری مصوبه بند 17 کارگروه اشتغال استانداری درخصوص شناسایی و توانمندسازی سازمان های مردم نهاد در حوزه اشتغال زنان، تدوین بانک اطلاعاتی بهنگام از زنان سرپرست خانوار و ارتباط جامعه هدف  به نهادهای مرتبط  و ایجاد مرکز توسعه و تسهیلگری پایدارسازی شاغل خرد و خانگی و ساخت سامانه مکان بازارها جهت اشتغال، بانک اطلاعات جامع مشاغل خانگی استان و برنامه‌های پایدار سازی مشاغل خرد و خانگی، بر عهده اداره کل امور بانوان استانداری و جهاد دانشگاهی مازندران سپرده شد.
وی افزود: با درایتی که از سوی اداره کل بانوان و امور خانواده استانداری انجام شد اعتباری برای اجرای ساخت سامانه مکان‌بازار استان، تخصیص پیدا کرد.
مهدی‌زاده تصریح کرد: جهاد دانشگاهی برای اجرای پایدارسازی مشاغل خردخانگی از آبان ماه 1401 ورود پیدا کرده و تا کنون 149 مکان بازار شناسایی شد که 56 مکان روستایی و 92 مکان شهری است.
وی با بیان اینکه تا کنون در حوزه پایدارسازی مشاغل خرد و خانگی در حوزه پوشاک اقداماتی رویدادی انجام دادیم، ادامه داد: در خرداد امسال نمایشگاه مشاغل پوشاک را داریم و در این جشنواره به همه نهادها دستگاه‌ها اطلاع‌رسانی می‌شود تا بتوانیم با دعوت از 70 پیشران پوشاک مشاغل نمایشگاه بسیار خوبی را در آمل برگزار کنیم.
وی افزود: از 22 فرمانداری که قرار بود آمار مکان بازار شهرستان خود را به جهاد دانشگاهی ارسال کنند بر اساس فرمت 15 فرمانداری به این دستور استاندار پاسخ دادند ولی هفت فرمانداری هنوز پاسخی ندادند.
مهدی‌زاده گفت: مطالعه درخصوص مکان بازار جدید و راه‌اندازی سامانه برای معرفی مکان بازار جدید ادامه دارد و تلاش داریم تا این اطلاعات قابلیت بروز شدن داشته باشد.
مهدی زاده درخصوص نیازسنجی آموزشی شرکت‌های صنعتی استان مازنذران،  گفت: جهاد دانشگاهی آمادگی دارد در مرکز افکارسنجی این نهاد گامی موثر در این باره بردارد.
بر اساس این گزارش، در این نشست باقری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی دغدغه‌مندی مسئولان استان در اشتغالزایی را جدی دانست و  با اشاره به فعالیت جهاد دانشگاهی در حوزه پوشاک، اظهار کرد: متاسفانه مدیریت صنعت پوشاک رها شده است و لازم است همگی برای ساماندهی این حوزه کمک کنیم.
عبدی معاون تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اظهار کرد: بر اساس بند 11 مصوبه چهل و هفتمین جلسه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی مورخ  23 آبان ماه 1401 مبنی بر مدارک آموزشی و مهارتی ارائه شده توسط متقاضیان مشاغل خانگی که از طریق جهاددانشگاهی صادر گردیده، جهت صدور مجوز و معرفی متقاضیان به بانک اخذ تسهیلات، مورد تایید است.

 

کلیدواژه‌ها: طرح توسعه اشتغال خانگی رمضان مهدی زاده اشتغال پایدار


نظر شما :