رئیس قرارگاه محرومیتزدایی و امنیت غذایی استانداری مازندران،
توانمندی جهاددانشگاهی در هدایت سرمایههای استان
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، حجتالاسلام علیاصغر عالی در این بازدید از مرکز تحقیقاتی و پژوهشی جهاددانسگاهی مازندران در چپکرود جویبار، به توصیف و شرح وظایف جهاد دانشگاهی پرداخت و با استناد به بیانات مقام معظم رهبری، اظهار کرد: خواستار تعامل پایدار با جهاد دانشگاهی، مدیران ارشد استان، مراکز تحقیقاتی و پارک علم و فناوری هستیم.
وی با بیان اینکه برای تولید علم، برنامه جامع، مبتنی بر ایدههای نو را باید در بخشهای مختلف استان ارائه دهیم، افزود: بزرگترین معجزه خداوند علم است و هر کلمه ۴۰۰ هزار معنای متفاوت دارد. اگر از ابتدای بعثت پیامبر حرفی برای گفتن داشته باشیم باید در تولید علم باشد.
رئیس قرارگاه محرومیتزدایی و امنیت غذایی استانداری مازندران، تصریح کرد: در مباحث آموزشی، پزشکی، فناوری، کشاورزی و سایر موارد نیاز است جهاددانشگاهی حرفی برای گفتن داشته باشد و نتیجه عملکرد این نهاد در اختیار سایر بخشها قرار گیرد.
مشاور استاندار مازندران با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی در زمان جنگ با کمترین امکانات در زمینه تسلیحات نظامی ورود پیدا کرد، گفت: فناوری مختص عده خاصی نیست و همه باید احساس مسئولیت کنند. هر کاری به روش معمول پیش نمیرود باید سراغ جهاددانشگاهی برویم.
وی در ادامه افزود: در حال حاضرجهاد دانشگاهی در بحث طراحی لباس هم ورود خوبی داشتهاست و به مقدورات، ممکنات و مطالبات مردم با توجه به موقعیت کنونی جامعه، جهاددانشگاهی می تواند وارد شود.
مشاور استاندار با بیان اینکه در مباحث هدایت سرمایهها و کشت گندم و برنج و مانند آن نیز جهاد دانشگاهی امکان و صلاحیت ورود و همکاری را دارد، تصریح کرد: در حوزه علمی نیازمندیم تا نگاه وسیع داشته باشیم. بزرگترین ضعف دانشگاههای ما عدم مهارتآموزی است.
حجتالاسلام عالی تأکید کرد: جهاد دانشگاهی در تولید علم میتواند اولویتها را بررسی کند و با اقدام جهادی وارد عمل شود.
نظر شما :