تجارب جشنواره و فنبازار پوشاک مازندران به استانها انتقال یابد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، جلسه ارائه گزارش درباره اقدامات شبکهسازی و توسعه زنجیره ارزش پوشاک مازندران با حضور خانم دکتر همتیان رییس دبیرخانه مشاغل خانگی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، مدیر و معاون اداره کل تعاون، کار و رفاه استان مازندران و مدیر کل توسعه و توانمندسازی کارآفرینی جهاددانشگاهی روز گذشته در تهران برگزار شد.
در این جلسه خانم دکتر همتیان رییس دبیرخانه مشاغل خانگی کشور، با استقبال از این رویداد نوآورانه در حوزه پوشاک ضمن تقدیر از زحمات جهاددانشگاهی در طرح ملی مشاغل خانگی، برگزاری جشنواره و فنبازار پوشاک مازندران را یک اقدام ارزشمند در توسعه زنجیره ارزش پوشاک دانست و درباره انتقال تجربه اجرای این جشنواره به استانهای دیگر تاکید کرد.
همتیان گفت: آمادگی داریم با دانشگاه الزهرا در راستای طراحی لباس و توسعه نوآوری پوشاک همکاری و مشارکت داشته باشیم.
در ادامه مهندس باقری مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران، ضمن اشاره به اقدامات طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و دستاوردهای این طرح در استان مازندران، اظهار کرد: در راستای سیاستهای بازارسازی و پایدارسازی مشاغل خرد و خانگی در کارگروه اشتغال استان، ایجاد مرکز توسعه بازار و پایدارسازی مشاغل خرد و خانگی در جهاددانشگاهی را مصوب و مقرر شد تا مقدمات ساماندهی مکان بازارهای استان و بویژه شبکهسازی فعالان خانگی استان از طریق این مرکز پیگیری شود.
در این جلسه رمضان مهدیزاده مدیر تجاریسازی و اشتغال جهاددانشگاهی مازندران، با اشاره به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان با حمایتهای اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، اظهار کرد: با توجه به الویت پوشاک در این استان و مزیتهای این رشته شغلی، تکمیل و توسعه زنجیره ارزش پوشاک در استان در دستور کار جهاد دانشگاهی استان است.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی مازندران با همکاری اداره کل بانوان استانداری و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیگر دستگاهها و نهادهای اجرایی، اولین جشنواره و فن بازار پوشاک مازندران را برگزار کرد، افزود: در این جشنواره تعداد 25 پیشران و دانشگاهها و آموزش و پرورش با همکاری170 نفر از فعالین مشاغل خرد و خانگی پوشاک استان بیش از 2000 نوع پوشاک در زمینه بانوان را به نمایش و فروش گذاشتند.
مهدیزاده، گفت: در راستای توسعه نوآوری پوشاک در استان، مسابقه طراحی لباس در دو بخش آثار ارسالی و طراحی زنده برگزار و تعداد 117 طرح لباس با موضوع المانهای مازندران و تعداد 80 طراحی لباس به صورت زنده با موضوع مرال مازندران، ترسیم شد.
مدیر تجاریسازی و اشتغال جهاد دانشگاهی مازندران، افزود: جشنواره و فنبازار پوشاک مازندران، جهت تجاریسازی و اتصال به بازار مشاغل خرد و خانگی و معرفی محصولات فاخر تولیدکنندگان با دعوت از فروشگاهها و شرکتهای تولید پوشاک با برگزاری شش کارگاه آموزشی و ارائه خدمات مشاوره کسب وکار با رویکرد توسعه شبکه پوشاک برگزار شد.
وی افزود: به پیشنهاد جهاددانشگاهی مازندران قرار است، نمایشگاه پوشاک مشاغل با حضور شبکه پیشرانهای مشاغل خانگی و برندهای پوشاک مازندران و استانهای همجوار با هدف تامین پوشاک مشاغل، هفته پایانی بهمنماه 1401 در آمل برگزار شود.
نظر شما :