به پیشنهاد جهاد دانشگاهی؛

تشکیل کارگروه پوشاک استان در دستور کار استانداری قرار گرفت

۰۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۱ کد : ۵۲۰۸۹ عمومی جهاد خبر تصویری
تعداد بازدید:۱۶۵
در بازدید استاندار مازندران به جشنواره و فن‌بازار مازندران، به پیشنهاد جهاد دانشگاهی و موافقت استاندار مقرر شد ظرف ۱۵ روز آینده نشست فعالان شبکه پوشاک استان در استانداری برگزار شود.
تشکیل کارگروه پوشاک استان در دستور کار استانداری قرار گرفت

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، سید محمود حسینی‌پور استاندار مازندران با همراهی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران و مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری در هفته جاری از جشنواره و فن‌بازار مازندارن، بازدید کرد.

در این بازدید دکتر رمضان مهدی‌زاده، دبیر جشنواره و فن‌بازار مازندران با اشاره به طرح ملی توسعه مشاغل خانگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، که جهاد دانشگاهی مجری آن در سطح کشور است، گفت: یکی از برکات این طرح تشکیل بانک اطلاعات در زمینه مشاغل خانگی در جهاد دانشگاهی بود و از مجموع فعالیت‌های این دبیر خانه اعم از؛ شناسایی و ثبت و جمع‌آوری اطلاعات فعالان این عرصه، برگزاری جشنواره و فن‌بازار پوشاک در راستای توسعه زنجیره ارزش پوشاک و اتصال به بازار برگزار شد.

مدیر تجاری سازی و فناوری جهاد دانشگاهی مازندران افزود: این جشنواره با حمایت اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران، دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی برگزار و با استقرار 35 غرفه، بیش از 170 تولید کننده و 200 طراح لباس در این جشنواره و فن‌بازار مشارکت داشتند.

بازدید از نوآوری‌های پوشاک بانوان، طراحی‌های زنده و ارسالی، حضور در محل استقرار تیم اجرایی جهاد دانشگاهی، شنیدن دغدغه‌های پیشران‌های مشاغل خانگی و طراحان پوشاک بانوان و یادداشت بر روی صفحه یادبود ویژه جشنواره از اقدامات مهم حضور استاندار بود.

همچنین در این بازدید به پیشنهاد جهاد دانشگاهی و موافقت استاندار مقرر شد مقدمات ایجاد کارگروه پوشاک استان فراهم شود به همین منظور با دستور استاندار ظرف 15 روز آینده نشست مزبور با حضور فعالان شبکه پوشاک استان در استانداری برگزار خواهد شد.

استاندار در صفحه یادبود ویژه جشنواره چنین نوشت: امیدوارم برنامه‌ریزی دستگاه‌های مسئول از جمله اداره کل صمت، ارشاد و گردشگری، نهادهای حمایتی و پشتیبانی، بانک‌ها، فنی و حرفه ای استان، شاهد شکوفایی و رونق تولیدات فاخر در حوزه  پوشاک و صنایع دستی با تدوین برنامه منسجم در سال 1402 و توسعه صادارت باشیم. نقش جهاد دانشگاهی نیز در طراحی و برنامه‌ریزی موثر خواهد بود.

 

 


نظر شما :