رئیس جهاد دانشگاهی کشور:
جهاد دانشگاهی مازندران از توان دستگاههای اجرایی بهرهگیری کند
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی در بازدید از جهاد دانشگاهی مازندران، در جمع جهادگران این واحد، اظهار کرد: مازندران استانی با ظرفیت مناسب برای فعالیت و توسعه است و باید در این مسیر تمام توان خود را به کار بگیرید.
وی با اشاره به اینکه یکی از این ظرفیت های مناسب، بحث گردشگری در مزرعه است که پیش از اجرای آن باید یک تیم مشاور قدرتمند، تمامی زوایای طرح را مورد بررسی قرار دهد، تصریح کرد: یکی از الزامات راهاندازی گردشگری در مزرعه، توجه به آب بندانها است و با توجه به وجود آب بندان های مختلف در مازندران، باید این مدل گردشگری به خوبی بررسی شود.
رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه در اجرای طرح ها از توان دستگاه های اجرایی نیز بهره بگیرید، خاطرنشان کرد: در بحث گردشگری مزرعه، نیاز به حمایت مادی و معنوی استانداری است تا یک مدل اقتصادی ایجاد شود.
طیبی در ادامه با اشاره به اینکه پسماند، یکی دیگر از موضوعاتی است که می تواند در مازندران مورد بحث قرار بگیرد، گفت: با وجود اینکه جهاد دانشگاهی در زمینه دفن، تولید کمپوست، زباله سوز و غیره توانمندی های لازم را دارد اما در استانهای شمالی کشور، استانداران استقبال مناسبی به عمل نیاوردند و امیدواریم استاندار مازندران در این زمینه ورود کند.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در مازندران بر روی چند موضوع مورد نیاز مختص استان، ورود کند، یادآور شد: گردشگری مزرعه، تولید جلبک وبحث پسماند اگر به عنوان زمینه اصلی فعالیت جهاد مازندران باشد باید مورد توجه و کمک قرار بگیرد.
برقراری تعامل بین سازمانی؛ اصلی ترین اقدام جهاد دانشگاهی مازندران
واحد عبدالهیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران نیز در این دیدار با اشاره به اینکه تعاملات درون و برون سازمانی می توانند فضای تعالی سازمان را تحت تاثیر قرار دهد، گفت: از این منظر ورود به حوزه ایجاد و اصلاح ارتباطات یک کار روتین و از اصلی ترین اقدامات صورت گرفته در جهاد دانشگاهی مازندران است.
وی با بیان اینکه این ارتباطات صرفا در بیان نیست و باید در توانمندی های جهاد بروز داشته باشد تا اعتماد جلب شود، گفت: بر این مبنا، ار ابتدای امسال تا پایان آذرماه 97، حدود 100 نشست گروهی با مدیران اجرایی استان صورت گرفته است که از این میزان تنها 9 مورد با استاندار و معاونان آن بوده است.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به اینکه کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران به این واحد سپرده شده است، تصریح کرد: فعالیت جهاد دانشگاهی در اتاق فکر توسعه و تعالی استان توانسته است ظرفیت های مناسبی در مسیر توسعه استان شناسائی و ایجاد نماید.
عبدالهیان با بیان اینکه در حوزه های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی نیز شاهد ارتقای سازمان بودیم، گفت: ارتقای خبرگزاری ایسنا و تمرکز بر گزارشنویسی مبتنی بر حل مسائل استان، فعال سازی سازمان دانشجویان، انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه مازندران به منظور مستقر شدن حوزه فرهنگی در آن دانشگاه، متوقف شدن برون سپاری پروژه ها و اجرای پایلوت برخی طرحها، بخشی از این موفقیتها بوده است.
وی با اشاره به فعالیت در حوزههایی چون تولید جلبک، پرورش ماهی، ورود در بازیافت زباله برای تهیه خمیر کاغذ و غیره، اظهار کرد: امیدواریم این فعالیتها در آیندهای نزدیک به نتیجه برسد و شاهد شکوفایی جهاد دانشگاهی باشیم.
نظر شما :