در نشست جهاد دانشگاهی با معاون تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران مطرح شد؛

بررسی موانع و فرصت‌های طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در مازندران

۱۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۴ کد : ۴۹۲۶۰ عمومی جهاد خبر تصویری
تعداد بازدید:۱۶۵
در نشست جهاد دانشگاهی با معاون تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران، موانع و فرصت‌های طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در مازندران مطرح شد.
بررسی موانع و فرصت‌های طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در مازندران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران رمضان مهدی‌زاده مدیر اشتغال جهاد دانشگاهی مازندران در نشستی با محوریت چالش‌ها و فرصت‌های طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، اظهار کرد: در سال جاری، مجموعه تسهیلات اشتغالزایی چند دستگاه در استان به بیش از  هزار و 300 میلیارد تومان است، لذا لازم است برای مدیریت بهینه اعطای این تسهیلات تدابیری اندیشیده شود تا بتوانیم فضای اقتصادی  استان را به سمت شکوفایی مهندسی شده جهت‌دهی کنیم.
وی با اشاره به اینکه ماده 11 قانون مشاغل خانگی شهرداری‌ها را موظف به ایجاد بسترهای فروش مشاغل خانگی می‌کند ولی این کارکرد شهرداریها کمتر اطلاع‌رسانی شده است، افزود: جهاد دانشگاهی در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به دنبال شفاف‌سازی و اطلاع‌ رسانی فرصت‌ها و فراهم کردن ظرفیت‌های موجود در سطح استان در جهت رونق مشاغل خانگی است.
مهدی زاده با اشاره به ضرورت ایجاد صنعت پوشاک، شبکه‌سازی در زمینه فرش، صنایع دستی و غذایی در استان، تصریح کرد: رئیس جهاد دانشگاهی چند نفر از اعضای جهاد دانشگاهی را برای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان در شش منطقه ماموریت داده است.
در ادامه عبدی، معاون اشتغال تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، ضمن قدردانی از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در جهت ایجاد اشتغال پایداری و شبکه‌سازی، گفت: همراهی دستگاه‌ها برای به ثمر نشستن تلاش های جهاد دانشگاهی ضروری است.
وی درباره خسارت برخی از مشاغل اینترنتی در روزهای اخیر افزود: با حضور دستگاه‌های مرتبط با حوزه آی. تی و کسب و کارهای اینترنتی نشستی برگزار و پلت فرم های جایگزین بررسی و معرفی می‌شوند.

در ادامه باباجان‌پور، رئیس مشاغل خانگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران، اظهار کرد: اتصال به بازار و دیدن زنجیره ارزش تولید برای پایداری هر کسب و کار مهم است.
وی افزود: باید روند اعطای تسهیلات دستگاه‌ها و نهادها بر اساس، مطالعه و یک نقشه مهندسی شده باشد.
در ادامه علی پاداشی تسهیلگر منطقه سه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، اظهار کرد: موضوع تعارض منافع در استان یکی از مسائل مهم در توسعه نیافتگی استان است.
وی افزود: رونق کسب و کار در صنایع دستی و غذایی در استان دستخوش برخی کم مهری مدیران و نیازمند ورود جدی و به موقع ستاد تسهیل و رفع موانع اشتغال شهرستان و استان برای حل فوری این موانع است.
 

 


نظر شما :