جهاددانشگاهی زیست بوم نوآوریِ نخبگان ایران/
جهاد دانشگاهی متولی کارآمدی در حوزههای پژوهشی است
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، رضا نادی در گفت وگو با روابط عمومی این واحد با اشاره به ظرفیت جهاد دانشگاهی در زمینه پژوهشی، آموزشی و فعالیت دانش بنیان، اظهار کرد: اگر بودجه مورد نیاز در اختیار جهاد دانشگاهی قرار گیرد این نهاد می تواند متولی شایسته ای در همه حوزه ها باشد.
این پژوهشگر، کمبود منابع مالی را محوری ترین مانع تحقق اهداف سازمانی جهاد برشمرد و گفت: یکی از فعالیت هایی که جهاد دانشگاهی بر عهده دارد، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت برای اصناف و بازاریان در بخش بازاریابی و کسب و کار است.
وی افزود: در این راستا تفاهم نامه ای بین اصناف و جهاد دانشگاهی منعقد شد که می توان آن را از فعالیت های جدید و ایده نوین این نهاد برشمرد.
نادی از فعالیت جهاد دانشگاهی در حوزه های آموزشی مرتبط با پزشکی، پرستاری، بهیاری و غیره خبر داد و گفت: اطلاع دارم جهاد دانشگاهی در این زمینه ها نیز وارد شده است.
مدیر موسسه پژوهشی کوثر بابل همچنین از روند آشنایی خود با جهاد دانشگاهی سخن گفت و تصریح کرد: در انجام فعالیت پژوهشی در زمینه فرهنگی، اجتماعی و سیاسی با جهاد همکاری داشتم.
نادی با اشاره به اینکه از روند کار جهاد دانشگاهی رضایت نسبی دارم خاطرنشان کرد: تمام مشکل جهاد دانشگاهی در تامین منابع مالی است که عدم آن بسیاری از پیشرفت های این نهاد را با مختل مواجه کرده است.
وی ادامه داد: دستگاه های اجرایی مازندران و همچنین جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد غیردولتی که در حوزه دانش بنیان وارد شدند، در تدوین برنامه سازمانی دچار مشکل نیستند بلکه چالش اصلی در اجراست چون تمرکز آن ها در تامین منابع مالی خلاصه می شود.
این پژوهشگر ادامه داد: یک مرکز علمی و پژوهشی می تواند زمانی موفق شود که دستگاه های اجرایی قبل از اجرایی کردن برنامه، کار پژوهشی را برای بررسی در اختیار سازمان هایی چون جهاد دانشگاهی، مراکز علمی و کاربردی و غیره قرار دهند.
نادی گفت: جهاد دانشگاهی ظرفیت و پتانسیل زیادی در حوزه پژوهشی و آموزشی داشته به شرطی که ساز و کارهای مناسب برای این نهاد فراهم شود.
نظر شما :