در راستای انعقاد تفاهمنامه
نشست هماندیشی حوزه علمیه مازندران با جهاددانشگاهی برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، نشست حجتالاسلام فلاح، مدیر حوزههای علمیه مازندران، با مهندس محمد رضا شافعیان، رئیس جهاددانشگاهی مازندران، در راستای انعقاد تفاهمنامه و با محوریت گرامیداشت مفاخر مازندران و بهرهگیری از ظرفیتهای این نهاد ظهر امروز 11 تیرماه، در ساری برگزار شد.
در این نشست، حجتالاسلام فلاح، سرپرست حوزههای علمیه مازندران، با بیان اینکه 93 درصد از مفاخر استان مازندران از روحانیون هستند، اظهار کرد: مرحوم ملا مجدالدین از علمای بزرگی است که از امام صادق(ع)، امام کاظم(ع) و امام رضا(ع) حکم داشتند.
وی با بیان اینکه بعد از قم دومین شهری که حکم تشیع بر آن جاری شد، شهر ساری بود، افزود: استان مازندران مفاخر زیادی دارد و متاسفانه ما نتوانستیم این مفاخر را به جامعه معرفی کنیم.
در ادامه مهندس محمدرضا شافعیان، رئیس جهاد دانشگاهی مازندران، اظهار کرد: نباید شخصیتها و علمای دینی که موجب فخر استان هستند به بوته فراموشی سپرده شود.
وی با بیان اینکه خبرگزاری ایسنا و ایکنا برای بزرگداشت مفاخر استان مازندران، پایکار هستند، افزود: امروز بازار در زمینه مکاسب و مباحث حلال و حرام نیازمند آموزش است و نباید در این حوزه کوتاهی کنیم.
شافعیان نقش روحانیون را در دانشگاه کمرنگ دانست و ادامه داد: انتظار است تا حوزویان نقش خود را در پاسخ به شبهات دینی در دانشگاه به خوبی ایفا کنند و ما شاهد رفتارهای دوگانه در داخل و خارج از دانشگاه از سوی دانشجو نباشیم.
در ادامه دکتر ساداتی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی، گفت: جهاد دانشگاهی مازندران علاوه بر مرکز علمی کاربردی بابل، با داشتن شش مرکز کوتاه مدت از شرق تا غرب مازندران نقش مهمی در توسعه آموزشهای مهارتی، در استان دارد.
وی با بیان اینکه آموزشهای جهاددانشگاهی، منجر به اشتغالزایی خواهد شد، افزود: امیدواریم پیرو تفاهمنامه با حوزه علمیه استان، بتوانیم به انعقاد قراردادهای اجرایی برسیم.
ساداتی با بیان اینکه جهاددانشگاهی، مجری آموزش کارکنان دولت است، تصریح کرد: یکی از خدمات این نهاد، بانک خون بندناف رویان است که نمایندگی آن در استان فعال است.
در ادامه رمضان مهدیزاده، مدیر تجاری سازی و اشتغال جهاد دانشگاهی مازندران، با اشاره به اینکه به دلیل ماهیت توسعهای جهاد دانشگاهی، این نهاد ارتباطات خوبی با دستگاهها، دارد، اظهار کرد: واحد اشتغال در سال 80 شروع بهکار کرد و خبرگزاری بازار کار و سامانه بازار در حوزه اشتغال فعال هستند.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی، مجری طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در کشور است، افزود: عمده فعالیت جهاددانشگاهی در این طرح، شناسایی، مشاوره در جهت تولید ارزانتر و اتصال به بازار است.
مهدیزاده حضور مبلغین حوزه علمیه را فرصت خوبی برای اطلاعرسانی جامعه نسبت به کسب و کار و توانمندسازی مهارتی دانست و اظهار کرد: برگزاری رویداد تولید ایده میتواند در ایجاد کسب و کارهایی که میتوانند عرصه فعالیتهای فرهنگی را توسعه دهند، موثر باشد.
در ادامه سیده زینب تقوی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: مسابقات ملی مناظرات دانشجویی که در آذرماه سال گذشته برگزار شد و متاسفانه هیچ گروهی از حوزه علمیه در این مسابقات مناظرات دانشجویی حضور نیافت.
وی برگزاری مسابقات ملی کتاب سه دقیقهای را از دیگر برنامهای فرهنگی جهاددانشگاهی در سطح استان و کشور دانست و افزود: انتشارات جهاد دانشگاهی ظرفیتی مناسب برای چاپ کتابهای دانشگاهی و حوزوی است و میتوانیم پایاننامههای طلاب و حوزه علمیه را پس از تائید داوران به چاپ برسانیم.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: دانشگاه علمی کاربردی ظرفیتی خوبی است تا حوزوی ها هم به فراگیری دروس دانشگاهی در رشتههای تربیت مربی قرآن کریم و حقوق بپردازیم.
در این نشست محمدی، دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان مازندران حضور داشت و ظرفیتهای جهاددانشگاهی را در راستای همکاری های فرهنگی و پژوهشی مفید دانست.
نظر شما :