لزوم آموزش مهارت های کسبوکار در دوران دانشجویی
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، رمضان مهدی زاده، در حاشیه نمایشگاه رویش در گفت و گو با روابط عمومی این واحد، اظهار کرد: معاونت فرهنگی دانشگاه در سال اقتصاد دانش بنیان و اشتغال آفرین برای توانمند سازی دانشجویان برنامه ای با موضوع فرصت های کارآفرینی برای آنان تدارک دیده است.
وی یکی از مسائل دانشجویان را آینده شغلی دانست و تصریح کرد: دولت ساختارها و برنامه های مختلفی را برای حمایت از آینده شغلی دانشجویان و فارغ التحصیلان پیش بینی کرده است.
مهدی زاده خاطرنشان کرد: یکی از چالش های عمده نداشتن آگاهی دانشجویان از زیست بوم یا اکوسیستم توسعه کارآفرینی یا آینده شغلی است.
مدیر تجاری سازی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان جهاددانشگاهی مازندران افزود: نقش پارک های علم و فناوری دستگاه های اجرایی در حمایت از اشتغال، نحوه حمایت دولت، شناخت تاثیر گذاران سیستم، شناخت نیازهای جامعه و غیره را دانشجو باید در دوران دانشجویی بشناسد و همچنین آمادگی برای ورود به اکوسیستم را کسب کند.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه برای دانشجویان نحوه ورود به جریان استارتاپی یا شغلی از زمان دانشجویی، مراحل مختلف استارتاپ، نمونه استارتاپ های موفق دنیا، نقش شتاب دهنده ها در راه اندازی استارتاپ، وظیفه پارک علم و فناوری استان و نقش آن در ایجاد شرکت های دانش بنیان نیز ارائه شد.
مهدی زاده یادآور شد: دانشجویی که در یک رشته تخصصی توانمند شده در کنار مهارت کسب و کاری که دانشگاه همراه دانش تخصصی به او می دهد می تواند کسب و کار دانشی را شروع کند.
نظر شما :