غرفه شیلات نمایشگاه جهاددانشگاهی عالی و نتیجه بخش بود

۲۲ دی ۱۴۰۰ | ۱۵:۵۰ کد : ۴۰۵۲۵ تاپ خبر خبر تصویری
تعداد بازدید:۲۰۷
مدیرکل شیلات مازندران، درباره ارزیابی خود را از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی کشور، گفت: بازدیدی که اخیرا از غرفه جهاددانشگاهی درباره پروژه شیلاتی به عمل آورد بسیار عالی و نتیجه بخش بود.
غرفه شیلات نمایشگاه  جهاددانشگاهی عالی و نتیجه بخش بود

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، پس از آنکه نمایشگاه توانمندی‌ها و دستاوردهای جهاد دانشگاهی ۱۴۰۰ که به منظور معرفی و آشنایی بیشتر مدیران اجرایی و صنایع بزرگ با توانمندی‌های این نهاد برپا شد، دکتر حسن اسحاقی مدیرکل شیلات مازندران در این نمایشگاه حاضر و از غرفه‌های مختلف این نمایشگاه بازدید به عمل آورد.

حسن اسحاقی مدیرکل شیلات مازندران، اظهار کرد: سیستم جهاد دانشگاهی و فعالیت های آن همراه با نظریه علمی و عملیاتی است و اقداماتی خوبی به صورت مشترک از سوی جهاد دانشگاهی مازندران و اداره کل شیلات این استان بر روی پروژه جلبک، پرورش ماهیان گرم آبی، سردآبی، ماهیان خاویاری صورت گرفته است.

وی افزود: یکی از مهمترین پروژه‌هایی که شیلات مازندران همزمان با جهاد دانشگاهی انجام داد، تغذیه گونه‌های خاویاری و بچه ماهیان خاویاری در مراکز تکثیر و بازسازی در دو مرکز شهید رجایی ساری و شهید باهنر کلاردشت با استفاده از جلبک بوده است.

مدیرکل شیلات مازندران، تصریح کرد: این پروژه از نظر میدانی و عملیاتی بسیار خوب و حائز اهمیت است به گونه‌ای که باعث شد هزینه‌های تولید و تکثیر در ماهیان خاویاری خصوصا ماهیان استخوانی کمتر شود.

اسحاقی درباره ارزیابی خود را از نمایشگاه دستاوردهای جهاد دانشگاهی کشور، گفت: بازدیدی که از غرفه جهاددانشگاهی در مورد پروژه شیلاتی به عمل آمد، بسیار عالی و نتیجه بخش بود که خوشبختانه یکی از آن ها پروژه قفس در جنوب کشور و گونه سی بس و سیبری بوده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه پروژه قفس در جنوب به مولدین سی بس و سیبری رسیدند و توانستند این مولدین را در وزن و مدت های مختلف تکثیر کنند که گونه های یک و پنج ماه پس از تکثیر در وزن های مختلف نیز مشاهده شد.

مدیرکل شیلات مازندران یادآور شد: امیدواریم این پروژه ها و چنین دستاورد هایی ادامه دار باشد تا بتوان از ورود بچه ماهی‌های وارداتی مانند تخم چشم زده قزل آلا و بچه ماهیان خاویاری و سی بس و سیبری جلوگیری به عمل آید و خودمان به آن مولد و تکثیر مورد نیاز برسیم و علاوه بر آن از خروج ارز هم جلوگیری کنیم.

اسحاقی افزود: پروژه هایی که همزمان علمی و عملیاتی می شود، حاصل علم و تجربه‌ است و می تواند در ادامه روند برای تولید کنندگان و پرورش دهندگان مثمر ثمر باشد.

کلیدواژه‌ها: نمایشگاه جهاد دانشگاهی غرفه شیلات دکتر حسن اسحاقی مدیر کل شیلات مازندران جهاد دانشگاهی مازندران


نظر شما :