نماینده مردم بابلسر و فریدونکنار؛
پیگیر همکاری با جهاد دانشگاهی هستم
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، علی اصغر باقرزاده نماینده مردم شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی یکی از نهادهای انقلابی است که با کمترین امکانات، تاثیر بسزایی در کشور داشته است، گفت: هر کجا کارها به صورت جهادی باشد، موفقیت در آن به دست میآید.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی میتواند رابط خوبی میان صنعت و دانشگاهی در راستای توسعه مازندران باشد، افزود: امروز که همه مشکلات را ناشی از تحریمها میدانند، توجه به مباحث اقتصاد مقاومتی، فعالیتهای جهادی و اعتماد به شرکتهای دانشبنیان است که میتواند راه برون رفت از مشکلات باشد.
نماینده مردم شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در مجلس شورای اسلامی به این نتیجه رسیدیم که در این جنگ اقتصادی هر کجا، مجموعههای جهادی و انقلابی وارد کار شده و از آنها حمایت صورت بگیرد، موفقیت به دست میآید و به همین دلیل برای پیشبرد برخی امور در حوزه انتخابیه به دنبال همکاری با مجموعه جهاد دانشگاهی هستیم.
در این دیدار محمدرضا شافعیان رییس جهاد دانشگاهی مازندران ضمن معرفی ظرفیتهای علمی و پژوهشی جهاد دانشگاهی در استان، گفت: جهاد دانشگاهی نهادی انقلابی است که مورد عنایت مقام معظم رهبری قرار گرفت و این نهاد میتواند با توجه به ظرفیتهای خود در مسیر توسعه مازندران در خط مقدم قرار گیرد.
فعالیت مراکز آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی در 5 شهرستان
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در سالهای گذشته تلاش کرده است رویکرد علمی و پژوهشی نسبت به مسائل استان و کشور داشته باشد، تصریح کرد: این نهاد دارای شش مرکز آموزشی در شهرهای بهشهر، ساری، بابل، بابلسر، پردیس دانشگاه مازندران و آمل است که جهت ارائه آموزشهای کوتاه مدت تخصصی برای ورود متقاضیان به بازار کار دورههایی را برگزار میکند.
شافعیان گفت: جهاد دانشگاهی در حوزه آموزشهای بلند مدت نیز دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مازندران در بابل به عنوان قطب حوزه«آی تی» دانشگاههای علمی کاربردی استان مشغول به فعالیت است.
وی با بیان اینکه پژوهش یکی از ماموریتهای مهم سازمانی در جهاددانشگاهی است، گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای جهاد دانشگاهی مازندران در راستای فعالیتهای علمی و پژوهشی صورت گرفته، کشت و تولید جلبک اسپرولینا و فرآوری حاصل از آن است که در حال تحقیق برای استفاده از آن به عنوان مکملهای غذایی در دام و طیور و در دراز مدت برای مصرف انسانی هستیم.
وی افزود: جهاد دانشگاهی مازندران با دارا بودن اراضی مستعد در چپکرود جویبار، در حوزههای کشاورزی و شیلات در حال پژوهشهای کاربردی در راستای توسعه استان است.
لازم به ذکر است: در این دیدار، سرفصلهای همکاری فیمابین در راستای مسائل علمی پژوهشی و اقتصادی به بحث و بررسی گذاشته شد.
نظر شما :