استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی برای حل مسائل اساسی مازندران

۰۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۵ کد : ۲۴۲۶۰ تاپ خبر عمومی جهاد خبر تصویری
تعداد بازدید:۳۱۲
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران در بازدید از جهاد دانشگاهی این استان بر به‌کارگیری از ظرفیت این مجموعه برای حل مسائل اساسی استان تاکید کرد.
استفاده از ظرفیت جهاد دانشگاهی برای حل مسائل اساسی مازندران

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، مفید غلامی‌راد، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مازندران جهاد دانشگاهی را دارای پتانسیل مهم  در مسائل آموزشی و پژوهشی قلمداد کرد و گفت: فارغ از تعدد و تنوع مراکز علمی، آموزشی و پژوهشی در استان مازندران، جهاد دانشگاهی با قابلیت محوری و الگویی خاص می‌تواند نقش تسهیل‌گر را بین مراکز تحقیقاتی و پژوهشی ایفا کند.

غلامی راد از ظرفیت‌های متنوع مراکز دانشگاهی استان در زمینه‌های کشاورزی یاد و  افزود:  جهاد می تواند با نقش تسهیل گری بین مراکز علمی و تحقیقاتی، پتانسیل های آن ها را جهت داده و در راستای حل و فصل چالش های اساسی استان و نیز بالفعل کردن پتانسیل ها و ظرفیت های بالقوه مازندران راهگشا باشد.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی می تواند در بسیاری از مسائل و مشکلات مهم استان نظیر تغییر کاربری اراضی، افزایش بازده محصولات کشاورزی، ارتقای درآمد کشاورزان و مردم چاره جویی کرده و اثربخش باشد، تصریح کرد: از آنجا که دستگاه‌های دولتی استان درگیری‌های اجرایی متعددی داشته و توان تفکر به چنین مسائلی را ندارند، انتظار می رود مجموعه‌هایی نظیر جهاد دانشگاهی با ظرفیت‌های متعدد خود برای حل مسائل اساسی استان همت کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی از اعلام آمادگی در زمینه تامین منابع مالی و اعتبارات و همکاری های چندجانبه با جهاد دانشگاهی در زمینه حل چالش‌های اصلی استان خبر داد و اظهار کرد: در زمینه پسماند هم اکنون منابع اعتباری مناسبی تزریق شده و همچنین این آمادگی برای تامین اعتبار جهت کمک به سایت های الگویی جهاد دانشگاهی نظیر چپکرود وجود دارد به شرطی که طرح های مشخصی پیشنهاد شود.

غلامی راد در پاسخ به این پرسش که چرا طرح‌ها و پروژه‌های جهاد دانشگاهی علیرغم داشتن دستور از سطوح بالا در سطوح پایین اجرایی متوقف می‌شوند تصریح کرد: این مشکل به توانایی دستگا ه‌های اجرایی وابسته بوده چرا که اگر دستگاهی آمادگی اجرا داشته باشد یقینا باب ورود برای جهاد دانشگاهی بسته می‌شود برای همین معتقدیم جهاد باید به مسائل اساسی استان مازندران بپردازد.

وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی توان تغییر نگرش در مسائل توسعه‌ای استان را دارد، افزود: بررسی عدم استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه مازندران، چرایی کاهش بهره‌وری پایین در ادارات و پرداختن به مشکل فساد اداری و همچنین موضوع مهیا کردن بستر درست استفاده از امکانات کشاورزی و گردشگری می‌تواند توسط واحد جهاد دانشگاهی بررسی و ارزیابی شود تا برای راه حل‌های پیشنهادی با همکاری فی‌مابین، منابع و اعتبار اختصاص پیدا کند.

کلیدواژه‌ها: غلامی راد رئیس سازمان برنامه و بودجه استانداری مازندران جهاد دانشگاهی مازندران ظرفیت های جهاد دانشگاهی در توسعه


( ۱ )

نظر شما :