برگزاری آزمون نهضت سوادآموزی مازندران در جهاد دانشگاهی
برگزاری آزمون نهضت سوادآموزی مازندران در جهاد دانشگاهی
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران داوود تقینیا معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران در امروز در بازدید از نحوه برگزاری آزمون آنلاین نهضت سوادآموزی استان مازندران که همزمان با سراسر کشور در جهاد دانشگاهی مازندران برگزار شد، اظهار کرد: قراردادی بین سازمان نهضت سوادآموزی و جهاد دانشگاهی در راستای ارتقای سواد آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی منعقد شد که از لحاظ سطح دانش آموزش دهندگان نتایج چشمگیری داشت.
وی افزود: امروز آموزش دهندگان به ۳۰ سوال تخصصی و ۷۰ سوال عمومی که نمره منفی نداشت، پاسخ دادند.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: همه آموزش دهندگان نهضت سواداموزی وقتی میتوانند با سازمان نهضت سوادآموزی فعالیتشان را ادامه دهند که در این آزمون حدنصاب امتیاز را کسب کنند در غیر این صورت از لیست سامانه حذف میشوند.
وی با بیان اینکه در این دوره از آزمون نهضت سوادآموزی در مازندران ۲۵۰ نفر شرکت کردند، ادامه داد: در سال گذشته ۲ هزار نفر آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی در آزمون جهاد دانشگاهی در استان مازندران شرکت کردند که هزار و ۸۰۰ نفر توانستند نمره حد نصاب قبولی را کسب کنند.
تقینیا گفت: نهضت سوادآموزی استان آموزش بیسوادان را به یک موسسه آموزشی معتبر برون سپاری میکند و این شرکت یا موسسه از بین آموزش دهندگان افرادی را برای آموزش به خدمت میگیرد که در نامشان در سامانه باشد و معاونت سوادآموزی به عنوان کارفرمای موسسه و ناظر است.
وی درباره اینکه در این زمان با بالا رفتن هزینهها و برخی چالشهای فرهنگی و... احتمال اینکه بیسوادی در جامعه افزایش یابد وجود دارد، افزود: برای پیشگیری از این معضل اجتماعی باید مبادی بیسوادی را سد کنیم و در تحقق این مهم همکاری همه دستگاهها و نهادها و سازمانها ضروری است.
تقی نیا حوزه فعالیت نهضت سوادآموزی را از ۱۰ تا ۴۹ سال دانست و عنوان کرد: آموزش برای این رنج سنی از سوی نهضت سوادآموزی استان رایگان و تهیه اقلام تحصیل هم رایگان خواهد بود.
وی با اشاره به انعطاف بالای نهضت سوادآموزی در رفع بیسوادی در استان افزود: اگر نیاز باشد در منزل افراد هم به صورت طرح «فرد-فرد» آموزش میدهیم.
این مسئول گفت: بر اساس سرشماری نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۰ استان مازندران در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال رتبه اول را در رفع بیسوادی داشته و در سال ۹۵ با رشد دو نیم درصد رشد همچنان رتبه اول کشور را به خود اختصاص داد.
وی افزود: از نظر سازمان هر کس مدرک سوم ابتدایی را ندارد بیسواد و هر کس مدرک پنجم ابتدایی را ندارد کم سواد محسوب میشود که گروه اول با ۴۰۰ ساعت آموزش و گروه دوم با ۶۰۰ ساعت آموزش میتوانند به ترتیب مدرک سوم ابتدایی و مدرک ششم ابتدایی را کسب کنند.
انتهای پیام
نظر شما :