جهاد دانشگاهی میانجی دولت و بخش خصوصی در توسعه اشتغال
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران روفیا مجیدی معاون دفتر امور زنان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به توسعه مشاغل خانگی در استان، اظهار کرد: طی نشستی که با دستگاهها داشتیم، تا کنون ۷۶ حرفه به عنوان مشاغل مزیتدار در استان شناسائی شده و قرار شد از این تعداد ۲۰ شغل را با اولویتهای بالاتر را انتخاب و از بین آن مشاغل بر روی پنج شغل به شکل زنجیرهای اقدام کنیم.
وی افزود: دستگاههای جهاد کشاورزی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، صنعت و معدن، پشتیبانان مشاغل خانگی را به ما معرفی میکنند و ما پشتیبانها را بر اساس زنجیرهای که قرار است شکل بدهیم رتبهبندی و با برگزاری جلسه توجیهی زنجیره ارزش تولیدات را کامل میکنیم.
معاون دفتر امور زنان و خانواده استانداری مازندران تصریح کرد: دستگاهها تا یک هفته فرصت دارند تا پشتیبان را به ما معرفی کنند و سپس جلسات را به صورت عملی شروع میکنیم و در این راستا از تجارب استانهای دیگر که سابقه بیشتری دارند بهره خواهیم گرفت.
وی افزود: در حال حاضر متقاضیان کار شناسایی شدند و دو جلسه آموزشی هم برایشان گذاشته شد و تفکیک بر اساس گروه کاری هم صورت گرفت. الان باید پشتیبانهایی را انتخاب کنیم تا این افراد را به آنها معرفی کنیم.
مجیدی بیان کرد: جهاد دانشگاهی در طرح اشتغال خانگی به عنوان یک نهاد غیردولتی اتصالدهنده بخش دولتی به بخش خصوصی است و در توسعه اشتغال نیز نقش خیلی خوبی دارد.
وی ادامه داد: طرح اشتغال خانگی مختص به امسال نیست و بلکه زمیتهای برای اشتغال پایدار است و ممکن است سالیان سال طول بکشد ما امیدواریم امسال بخشی از این زنجیره به نتیجه برسد.
نظر شما :