ضرورت ایجاد صنایع تبدیلی گیاهان دارویی در مازندران
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران نشست هماندیشی درباره چارهاندیشی و ساماندهی محصولات تولیدی از گل محمدی و سایر گلها و گیاهان داروئی تولید استان، عصر دیروز یکم آبان ماه در مجتمع تحقیقاتی تولیدی گردشگری چپکرود جهاد دانشگاهی مازندران برگزار شد.
در این نشست واحد عبدالهیان رئیس جهاد دانشگاهی با اشاره به اینکه تولید گیاهان دارویی و گل محمدی از مزیتهای اقتصادی استان است، اظهار کرد: تولید فراوان و افزایش سطح کشت گل محمدی در استان چنانچه به درستی مدیریت نشود موجب هدر رفت تلاش فعالین این حوزه خواهد شد.
وی با بیان اینکه، فقط در چهاردانگه ساری بیش از 150 هکتار از اراضی به کشت گل محمدی اختصاص یافته است، افزود: علاوه بر این مقادیر قابل توجهی، گل محمدی در سایر شهرهای استان تولید میشود که نیاز است در این باره چارهاندیشی شود.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران تاکید کرد: در حال حاضر ضرورت دارد، تا درباره ایجاد صنایع تبدیلی و اسانسگیری از گلهای تولیدی و گیاهان داروئی تصمیمگیری شود تا در فرصت باقی مانده دسترنج این روستائیان محروم در اثر نبود بازاریابی و صنایع تبدیلی، ضایع نشود.
بر اساس این گزارش در این نشست عباسی معاون فرماندار ساری، دکتر کمبرانی رئیس پژوهشکده شیمی جهاد دانشگاهی، خورشیدی مدیر عامل تعاونی گل محمدی چهاردانگه، هادی ابراهیمی سرپرست معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی مازندران و دیگر اعضای معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان حضور داشتند و در خصوص امکانسنجی ایجاد واحد تقطیر و اسانسگیری با بهرهگیری از ظرفیت پژوهشکده شیمی جهاد دانشگاهی، بخش خصوصی، جهاد دانشگاهی مازندران و حمایت دستگاههای ذیربط به تبادل نظر پرداختند.
نظر شما :