نقش پشتیبانی جهاد دانشگاهی از مشاغل خانگی بزودی عملیاتی میشود
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران، واحد عبدالهیان عصر امروز 20 مهرماه در جلسه شورای توسعه برنامهریزی مازندران که با حضور معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده، استاندار و مدیران دستگاههای اجرائی استان در سالن شماره یک استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در چشم انداز طرح جهاد دانشگاهی هر شهروند مازندرانی، بخشی از راه حل است.
وی افزود: مدل عملیاتی جهاد دانشگاهی با رویکرد کارآفرینی اجتماعی و با هدف اقتصادی کردن فعالیتهای تولیدی و همچنین مردمی کردن اقتصاد و کمک به معیشت و اقتصاد خانوار تدوین شده که هدف غایی آن افزایش تولید ناخالص داخلی است.
عبدالهیان تصریح کرد: یکی از استراتژی جهاد دانشگاهی در راستای افزایش تولید ناخالص داخلی راهاندازی تسهیلگران توسعه شهرستانها و در بخش اجتماعی و اقتصادی حمایت از اشخاص حقیقی و سرمایهگذاران است.
وی ادامه داد: ایجاد شرکتهای تعاونی توسعه و عمران شهرستانی، ایجاد یا توانمندسازی شرکتهای تعاونی توسعه روستایی، توانمندسازی شرکتهای تعاونی تولیدی و توزیعی روستایی و همچنین اجرای «مدل مزرعه تلفیقی تولید» از برنامههایی است که برای رسیدن به هدف مذکور پیگیری میشود.
رئیس جهاد دانشگاهی مازندران اظهار کرد: در «مدل مزرعه تلفیقی تولید»، فعالیتهای تولیدی نظیر پرورش ماهی در قفس آبندانها، تولید ماهیان خاویاری، پرورش طیور به ویژه غاز، تولید محصولات کشاورزی، باغی و گردشگری مزرعه مدنظر است که در این خصوص گامهای خوبی برداشته شده است.
وی با بیان اینکه،حدود ۶۰۰ نفر از نخبگان استان عضو کمیته تسهیلگران توسعه شهرستانها هستند، افزود: شکلگیری کمیته تسهیلگران با هدایت و حمایت استاندارمازندران و معاونت سیاسی وی و فرمانداران در ۲۲ شهرستان انجام شد.
عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در نظر دارد در مواردی همزمان نقش پشتیبان را در توسعه مشاغل خانگی ایفا کند، اظهار کرد: این نهاد در صدد جلب مشارکت سازمانهای توسعهای ملی است که در این خصوص مذاکرات و توافقات خوبی با سازمان اقتصادی کوثر صورت گرفته است که ان شاءالله بهزودی عملیاتی خواهد شد.
نظر شما :