دکتر بیجندی در جمع مدیران مازندران تشریح کرد؛

طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار؛ اشتغالی پایدار و مولد

۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | ۲۱:۳۳ کد : ۱۰۱۷۸ عمومی جهاد خبر تصویری
تعداد بازدید:۳۳۸
رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی، گفت: استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی برای ایجاد اشتغال پایدار و مولد و اتصال صاحبان کسب و کار خانگی به بازارهای هدف، از جمله اهداف کیفی پیش‌بینی شده در طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانواده است.
طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار؛ اشتغالی پایدار و مولد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران ، دکتر محمدصادق بیجندی امروز شنبه ۱۲ مردادماه در نشستی که با موضوع  طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار، در مازندران برگزار شد، گفت: اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار مبتنی بر بهره‌مندی از الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی با رویکرد ایجاد اشتغال 6 هزار زن در ۲۳ استان کشور توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری است.
وی با بیان اینکه این طرح تحت نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اجرا خواهد شد، گفت: مجری اجرای این طرح سازمان تجاری سازی، فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی است.
وی با اشاره به اینکه این طرح به صورت ملی تعریف شده، افزود: خود اشتغالی زنان سریرست خانوار و پیشگیری از ورود آنان به چرخه حمایتی، بهبود معیشت و افزایش رفاه زنان سرپرست خانوار، استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی برای ایجاد اشتغال پایدار و مولد و اتصال صاحبان کسب و کار خانگی به بازارهای هدف،  از جمله اهداف کیفی پیش‌بینی شده در این طرح  است.
رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی ایجاد اشتغال پایدار و افزایش سهم مشاغل خانگی در اقتصاد مناطق را مورد تاکید قرار داد و گفت: به دنبال تطابق الگوی توسعه مشاغل خانگی، مداخله توسعه‌ای، ثبت مشاغل و آمایش از طریق اتصال به بازار و توانمندسازی هستیم .
دکتربیجندی با بیان اینکه این طرح در سه فاز شناسایی، ارزیابی و اتصال به بازار از طریق شبکه سازی دنبال می‌شود، اظهار کرد: تاکید بر مداخلات توسعه‌ای به جای تسهیلات، استفاده از ظرفیت پارک‌ها، مراکز رشد، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان، ایجاد بانک اطلاعاتی از مشاوران و تسهیلگران در حوزه مشاغل خانگی و کسب و کارهای خرد از جمله نقاط قوت این طرح است.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران در این نشست ضمن تشریح و بررسی پیشرفت پروژه طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار، پیشنهاد شد این طرح در کارگروه اشتغال استان مطرح شود و با حمایت دستگاه‌های اجرایی با قدرت به اجرا دراید.
بر اساس این گزارش تا کنون استان مازندران توانسته است مزیت‌های استانی در اجرای این طرح را شناسایی و اسامی بهزیستی و سازمان حمایت از زندانیان استان را برای به کارگیری در این طرح  شناسایی کند.
لازم به ذکر است در نشست امروز  طوسی مدیر کل  دفتر امور بانوان استانداری، بخشی، مدیر کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری، کامران اصغری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و عبدی معاون اشتغال اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیز عبدالهیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران و کارشناسان دستگاه های ذیربط حضور داشتند.
انتهای پیام


نظر شما :