حفظ توازن جمعیتی شهر و روستا در دستور کار فرماندار سیمرغ
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی مازندران حبیبنژاد روشن فرماندار شهرستان سیمرغ با حضور در جهاد دانشگاهی مازندران، در دیدار با رئیس این واحد، با بیان اینکه راهاندازی کمیته تسهیلگران شهرستانی اتاق فکر توسعه و تعالی، موجب افزایش مشارکت مردم و خلق ایدههای جدید در این شهرستان میشود، اظهار کرد: برای دستیابی به موفقیت در مباحث مربوط به کمیته تسهلگران، مداومت نقش مهم و اساسی دارد.
وی با بیان اینکه سیمرغ، یک شهرستان تازه تاسیس است که در آن فعالیتهای مناسبی تا به امروز صورت گرفته است، گفت: سیمرغ تنها شهرستانی است که در شهرک صنعتی آن، هیچ واحد تعطیلی وجود ندارد.
فرماندار سیمرغ با اشاره به اینکه به موضوعهایی چون بومگردی، گردشگری، استفاده از آب بندانها، غرس نهال در حاشیه آن و افزایش اسکان در روستاها نسبت به سالهای گذشته در سیمرغ توجه ویژه ای شده است، تصریح کرد: بزرگترین فعالیت صورت گرفته، تدوین سند توسعه این شهرستان است که برنامهها بر اساس این سند، تدوین می شود.
حبیبنژاد با بیان اینکه سیمرغ، تنها شهرستانی است که تنها 40 درصد مردم آن، در شهر زندگی می کنند و مابقی روستانشین هستند، گفت: برای اینکه این توازن در سیمرغ از بین نرود فعالیتهای فراوانی چون توزیع مناسب بودجه و منابع شهرستانی به روستاها در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه در سیمرغ بیش از 90 درصد مردم کشاورز هستند و توسعه این شهرستان با محوریت کشاورزی خواهد بود، تصریح کرد: سیمرغ شهرستانی است که می تواند بر پروژه زراعت چوب تمرکز کند و این برنامه را نیز در دستور کار داریم.
حبیبنژاد با تاکید بر رفع به موقع موانع و ایرادات جادههای مواصلاتی به این شهرستان، از تبدیل ورودی سیمرغ به کریدور سبز مازندران خبر داد و گفت: تا سال 1415 هیچگونه مشکل آبی این شهرستان را تهدید نمی کند و بر این مبنا تامین آب جویبار و بهنمیر را نیز بر عهده داریم و توسعه سیمرغ را بر اصل کشاورزی گذاشتهایم.
فرماندار سیمرغ در پایان با اشاره به اینکه باید مازندران را یکپارچه دید اما متناسب با ظرفیتهای شهرستانها، مسائل توسعه محور را مشخص کرد، یادآور شد: یکی از مشکلاتی که تا به امروز موجب شد به نتیجه مطلوب نرسیم، برنامهریزی کلی برای تمامی شهرستانها با قابلیت های مختلف است.
جلب مشارکت مردم؛ هدف کمیته تسهلگران شهرستانی
واحد عبدالهیان رئیس جهاد دانشگاهی مازندران نیز در ابتدای این دیدار با بیان اینکه کمیته تسهیلگران شهرستانی کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه ای، می تواند به عنوان بازوی فکری به مسئولان کمک کند، اظهار کرد: در راهاندازی این کمیته، برای هیچ گرایش خاص سیاسی توجه و اهمیت ویژه ای لحاظ نشده است.
وی با اشاره به اینکه باید تلاش شود تا تمامی سلیقهها در این کمیته حضوری فعال داشته باشند، تصریح کرد: راهاندازی کمیته تسهیلگران بیش از همه ، مورد استقبال فرمانداران قرار گرفته است چرا که آنها از مسئولانی هستند که مستقیما با مردم ارتباط برقرار می کنند و هدف کمیته تسهیلگران نیز جلب مشارکت همین مردم است.
رئیس کارگروه مدیریت دانش و توسعه رسانه ای اتاق فکر توسعه و تعالی مازندران با بیان اینکه برخی از پروژهها در جهاد دانشگاهی در حال اجرا است که میتواند در شهرستانهای مختلف همچون سیمرغ نیز، پیاده سازی شود، گفت: پروژه گردشگری در مزرعه با توجه به موقعیت کشاورزی و وجود آب بندانهای فراوان در سیمرغ میتواند هدف همکاری مشترک متقابل باشد.
نظر شما :